photo Birthday-Presents-02903_resz2_zps095a4c54.png  photo 12121211_zpsde0a0b2c.jpg

Termeni și conditii

 

Termeni si conditii

 

Bine aţi venit pe site-ul www.ellamag.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui site, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Site-ul http://www.ellamag.ro, numit in continuare ELLAMAG.RO este proprietatea  "ISTROM" S.R.L, cu sediul in Covasna, str. 1 Deembrie 1918, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J14/159/2002, CUI:14813496, numită în continuare ISTROM.

ISTROM în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului ELLAMAG.RO îşi rezerva dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestuia, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de folosire, făra nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi, precum si data actualizarii acestora.

ISTROM garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul ELLAMAG.RO şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ISTROM făra acordul prealabil scris al acesteia.


Aplicabilitate

Aceşti Termeni şi Condiţii reglementează relaţia comercială dintre ISTROM şi cumpărător cu privire la vanzarea on-line de catre ISTROM cumparatorului a produselor  menţionate pe site-ul ELLAMAG.RO.  Prin lansarea comenzii, cumparatorul accepta automat prevederile acestor Termeni si Condiţii.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Astfel, urmatorii termeni vor însemna:

Vizitator al site-ului - orice persoană fizică sau juridică ce va avea acces liber la site.

Utilizator al site-ului - orice "vizitator" persoană fizică, care se înregistrează ca "utilizator" prin completarea unui formular de înregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Cumpărător – orice "utilizator" persoană fizică, ce emite o Comandă.

Vânzător - societatea comerciala "ISTROM" SRL

Produse - orice produse afişate pe site şi menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comandă - reprezintă documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vanzator şi Cumpărator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora.

Contract - o comandă confirmată de catre Vanzator

Daca Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vanzătorului către Cumpărător, fară a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră in vigoare la confirmarea Comenzii de către Vanzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).


Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului ELLAMAG.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea ISTROM şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul ISTROM a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Se permite folosirea site-ului ELLAMAG.RO numai în limitele menţionate în prezentul document.

Pentru eventualele reclamaţii legate de drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne transmiteţi un email la adresa vanzari@ellamag.ro


Produse şi politica de preţuri

Produsele comercializate prin intermediul ELLAMAG.RO sunt noi, şi în momentul livrării sunt însoţite de factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectarii prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv ISTROM işi asumă dreptul de a nu onora o anumita comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului. ISTROM se angajează, să actualizeze oferta de produse de pe site în funcţie de disponibilitatea produselor în stoc.

Preţurile prezentate includ TVA 20% şi nu includ costurile de livrare.

 

 

Costurile de livrare sunt afişate în sectiunea Livrarea produselor, iar în secţiunea Coşul de cumpărături vor fi afişate în dreptul produselor atât preţul total, cât şi informatii legate de trasportul acestora.  Pretul de achiziţie tipărit pe factură, va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări ISTROM in momentul confirmarii comenzii ca fiind comandă fermă.

 

 

Procedura de comandă şi informarea Cumpărătorului

Pentru a comanda Produse, cumpărătorul va completa datele solicitate în formularul de comandă afişat pe site-ul ELLAMAG.RO(„COMANDA”) şi va confirma comanda în conformitate cu instrucţiunile de pe site.

Pentru executarea Comenzii sale, Cumparatorul işi va da acordul ca ISTROM sa transmită acceptarea Comenzii la adresa de e-mail specificată în Formularul de Comandă.

Înainte de a completa Formularul de Comandă şi de a confirma Comanda, Cumpărătorul va confirma că acceptă aceşti Termeni si Condiţii şi va preciza daca este de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile menţionate de ISTROM. Dacă Cumpărătorul nu este de acord cu Termenii şi Condiţiile, Cumpărătorul nu va putea comanda Produsul.

Înainte de a confirma Comanda, ISTROM va acorda Cumpărătorului posibilitatea de a corecta datele introduse in formularul de Comanda, prin apasarea butonului „Inapoi la cos” . ISTROM nu este răspunzator pentru corectitudinea datelor completate de Cumpărător în formularul de Comandă.


Confirmarea comenzii, se va face telefonic sau prin email, iar pana la aceasta data, nu exista nici un fel de relatie contractuala intre Cumparator si ISTROM, confirmarea comenzii reprezentand data incheierii contractului intre Cumparator si ISTROM, avand ca obiect vanzarea Produsului Comandat.

 

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ELLAMAG.RO se face ramburs, în numerar la livrare.

 

Plata în numerar,  se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării telefonice a comenzii. Plata se face către comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Livrarea produselor

Pentru comenzile care depaşesc valoarea de 300 lei (include TVA 24%)  livrarea produselor va fi gratuită oriunde in tara

Pentru comenzi cu valori mai mici de 300 lei ( include TVA 24% ), livrarea se va face prin intermediul serviciului de curierat Posta Romana, iar costurile de transportului vor fi suportate de catre Cumparator. Tarife serviciu de curierat Posta Romana.

Recepţia produselor reprezintă acceptul cumpărătorului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat şi aceasta este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul.

Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Cumpărătorul işi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

ISTROM işi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ISTROM care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de fortă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

 

Declinarea responsabilitatii

ISTROM se angajează să afişeze corect pe ELLAMAG.RO preţurile şi informaţiile cu privire la caracteristicile şi disponibilitatea produselor de pe site. Eventualele erori apărute se pot datora unor erori de sistem în afişarea sau calcularea preţurilor. În acest caz, va fi considerat preţul final al comenzii cel stabilit telefonic împreună cu consultantul de vânzări ISTROM. Dacă întâmpinaţi astfel de neconcordanţe, vă rugăm să le sesizaţi la numărul de telefon 0735.198.6720735.198.672 sau să ne scrieţi la adresa vanzari@ellamag.ro

Informaţiile şi imaginile prezentate pe ELLAMAG.RO, au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunţare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete însă Vânzătorul face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante, pentru ca Produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

 

Reguli pentru returnarea produselor

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ISTROM. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situaţii:

  1. In cazul in care produsul nu este conform cu specificaţiile prezentate pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificaţiile prezentate pe site, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenţa. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, Cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre ISTROM.
  2. In cazul in care Cumparatorul doreste sa renunţe la cumparare in termen de 10 zile. Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţa (aprobata cu modificari prin Legea 51/2003), un consumator poate renunţa la cumparare (prin denunţare unilaterala a contractului) in termen de 10 zile de la primirea produsului comandat la distanţa. Costurile de retur si de transport în acest caz sunt suportate de catre Cumpărător.

"Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor [...]"

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Site-ul ELLAMAG.RO este gazduit de serverele unei terte firme. ISTROM nu raspunde pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ISTROM nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului , de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ELLAMAG.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Datele personale introduse de catre Cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea acestor informatii. Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

 

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.


Dispozitii finale

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul ISTROM SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul ISTROM SRL.

Ultima actualizare: 07.05.2014

 

Mzc4Yjd