photo Birthday-Presents-02903_resz2_zps095a4c54.png  photo 12121211_zpsde0a0b2c.jpg

» Returnarea produselor

Reguli pentru returnarea produselor

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumparatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ISTROM. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situaţii:

  1. In cazul in care produsul nu este conform cu specificaţiile prezentate pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificaţiile prezentate pe site, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenţa. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, Cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre ISTROM.
  2. In cazul in care Cumparatorul doreste sa renunţe la cumparare in termen de 10 zile. Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţa (aprobata cu modificari prin Legea 51/2003), un consumator poate renunţa la cumparare (prin denunţare unilaterala a contractului) in termen de 10 zile de la primirea produsului comandat la distanţa. Costurile de retur si de transport în acest caz sunt suportate de catre Cumpărător.

"Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor [...]"

 

ZTc4OGZm