photo Birthday-Presents-02903_resz2_zps095a4c54.png  photo 12121211_zpsde0a0b2c.jpg

» Livrarea produselor

Livrarea produselor

Pentru comenzile care depaşesc valoarea de 300 lei (include TVA 24%)  livrarea produselor va fi gratuită oriunde in tara

Pentru comenzi cu valori mai mici de 300 lei (include TVA 24% ), livrarea se va face prin intermediul serviciului de curierat Posta Romana, iar costurile de transportului vor fi suportate de catre Cumparator. Tarife serviciu de curierat Posta Romana.

Recepţia produselor reprezintă acceptul cumpărătorului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat şi aceasta este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul.

Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Cumpărătorul işi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conform cu comanda şi cu nevoile acestuia.

ISTROM işi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ISTROM care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de fortă majoră conform uzanţelor legii româneşti.


MDM0M